Dodržal som slovo: Von der Leyenovú som nevoli

Viem, že by ste mi verili. Jasne som to hovoril nielen pred voľbami, ale aj počas posledných dvoch dní. Veď aký by malo význam verejne hovoriť, že pani von der Leyenovú voliť nebudem, vysvetľovať dôvody a napokon jej hlas dať?

Ale keďže nie je nič jednoduchšie než šíriť neoverené lži, kolegyne a kolegovia zo Smeru navrhli odfotiť sa spoločne.

Takže, toto sú naše volebné lístky.

Nominantka kresťanských demokratov, však evidentne získala hlas nielen Miriam Lexmannovej, ale aj všetkých šiestich poslancov a poslankýň za PS. Napriek jej korupčným praktikám, napriek súdnemu dôkazu o netransparentných verejných obstarávaniach, napriek osobne odhadovaným kšeftom, pri ktorých narástla jednotková cena za oveľa väčšie nakupované množstvo (vakcín).

Predsedníčku EK si takto slovenská opozičná pravica zaviazala, takže môžeme očakávať ďalšie polená pod nohy a ďalšie útoky proti Slovensku. Môžeme očakávať umelú výrobu “problémov” za “nedodržiavanie európskych pravidiel”, ktoré Ursula von der Leyenová beztrestne porušuje. Ešte aj s úsmevom.

O to dôležitejšie bude obhajovať záujmy ľudí na Slovensku, brániť ich potreby, chrániť Slovensko. O to dôležitejšie vnímam svoje poslanie v Európskom parlamente v prospech pracujúcich a ich rodín, v prospech seniorov a odkázaných.